Tisztelt Bérlőnk!

Nagy örömömre szolgál, hogy felkereste megújult honlapunkat.

Bízom abban, hogy minden szükséges információt megtalál Társaságunkról és épületeinkről, továbbá bérleti lehetőségeinkről, szolgáltatásainkról.

Ajánlom szíves figyelmébe a honlapon található Bérlői elégedettséget mérő kérdőívünket, melynek kitöltésével hozzájárulhat ahhoz, hogy a lehető legjobb szolgáltatást biztosítsuk az Ön ill. az összes Bérlőnk számára.

Amennyiben hibát észlel az épületünk üzemelésében vagy esetleg panasszal élne felénk, kérem, jelentse be észrevételét a honlapunkon található Hibabejelentő segítségével vagy keresse az épület létesítményfelelősét közvetlenül.

Meglévő szerződését érintő kérdésekkel és javaslatokkal, valamint az épületeinkben található bérlési lehetőségekkel kapcsolatban kérjük, forduljon bizalommal értékesítő kollégánkhoz.

Tiszta szívből remélem, hogy elégedett a BIF kollégái és épületei által nyújtott szolgáltatásokkal, és kérem, amennyiben bármilyen észrevétele, javaslata lenne, ne habozzon keresni bennünket annak érdekében, hogy elvárásainak a lehető leggyorsabban megfelelhessünk.

Sajgál Gábor           
vezérigazgató