Társaság irányítás

AZ IGAZGATÓTANÁCS TAGJAI

dr. Ungár Anna, az Igazgatótanács elnöke
Berecz Kristóf, az Igazgatótanács alelnöke
Tzvetkov Julian 

dr. Hárshegyi Frigyes  
Bajnok Judit

AZ AUDIT BIZOTTSÁG TAGJAI

dr. Hárshegyi Frigyes
Tzvetkov Julian
Bajnok Judit

MANAGEMENT

Sajgál Gábor vezérigazgató

Sajgál Gábor a Budapesti Ingatlan Nyrt. vezérigazgatója 2016 decembere óta. Tanulmányait az Ybl Miklós Műszaki Főiskola Épületgépész szakán, ill. a Pénzügyi és Számviteli Főiskola mérnök-üzemgazdász szakán végezte. Az elmúlt húsz év során számos multinacionális vállalat - Citibank, MOL, PwC – ingatlangazdálkodási tevékenységét irányította, majd ezt követően komplex ingatlanvagyon kezelési tevékenységet végzett az amerikai tulajdonú kockázati tőke befektető társaság, a Stryker Group magyarországi vagyonkezelését végző Indotek cégcsoportnál, ill. az egyik legjelentősebb német ingatlanfejlesztő és befektető társaságnál az IVG-nél.


Farkas Zoltán pénzügyi és számviteli igazgató

Farkas Zoltán a Budapesti Ingatlan Nyrt. Pénzügyi és Számviteli igazgatója 2015. májusától erősíti a BIF csapatát. Főiskolai diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Kara számvitel szakának vállalkozási szakirányán szerezte 2001-ben.

Szakmai pályafutását 1995-ben kezdte könyvelőként. Ezt követően dolgozott többek között a Klepierre Management Magyarország Kft. és a Segro Hungary Kft. ingatlanfejlesztő és –üzemeltető cégek főkönyvelőjeként, továbbá a Mazars Kft. számviteli menedzsereként. A BIF-et megelőzően a HB Reavis magyarországi cégcsoportjának könyvelési vezetői posztját töltötte be. Munkája és beosztása feltételeként vállalkozási szakirányon regisztrált mérlegképes könyvelő.