Development projects

Budapest, VI. Andrássy út

 A 2007 tavaszától a BIF Csoport portfóliójához tartozó ingatlan a Világörökség részét képező Andrássy úton található a 82.-es házszám alatt. Az 1876-ban emelt lakóház mai arculatát az 1917-es átalakításkor kapta, a II. Világháborút követően pedig irodaházként működött. Jelenleg az épület földszintje hasznosított, ahol hamarosan bankfiók nyitja meg kapuit. 

A jelenlegi épület alapterülete összesen 2206m2, kialakítása hagyományos technológiával épült pince + földszint + 2 emelet + padlástér. 

A 718m2-es telekingatlanra készített építési engedély alapján 1750m2 nettó bérbe adható irodaterület valamint 150 m2 alapterületű üzlethelyiség építhető, ill. lehetőség van a funkciókat kiszolgáló -20 db parkolóhely kialakítására. Az építési engedély lejárt.


Budapest Bajcsy-Zsilinszky út

 A kiváló belvárosi lokációval rendelkező ingatlan Budapest központjában, a VI. Bajcsy Zs. út 57. szám alatt található. A telekingatlanon jelenleg egy 100%-ban hasznosított irodaépület működik, melynek alapterülete 4 416m2. 

A kiviteli tervekkel is rendelkező fejlesztési koncepciónk alapján - a meglévő épület együttes lebontása mellett - 22 600m2 nettó bérbe adható összterülettel rendelkező irodaház megépítésére nyílna lehetőség. Az alápincézett épület teremgarázsában 334 db parkoló kialítása biztosított. Az építési engedély lejárt, annak megújításáról a társaság a fejlesztés elindításával egyidőben fog dönteni.