• Harsánylejtő

Harsánylejtő kertváros

A Harsánylejtő Kertváros Budapest legnagyobb kertvárosi fejlesztése. Az összesen 180 telekingatlanból álló 39 hektáros projekt a III. kerület egyik legszebb zöldövezeti részén, a Hármashatárhegy-Testvérhegy és Csúcshegy lábánál fekszik. Elhelyezkedéséből adódóan valamint a terület adottságainak figyelembevételével egy modern kertvárosi koncepciót képzeltünk el a területre, melynek megvalósulása folyamatban van. A közművesített és teljes infrastruktúrával ellátott I. ütem területén a telekingatlanok több mint 55%-a már értékesítésre került.

Tovább a projekt oldalára
  • Harsánylejtő

Castrum ház

A BIF tulajdonában álló Castrum ház a IX. kerület egyik központi részén a Boráros tértől két perc séta távolságra található. A társasházként működő vegyes funkciójú épületben - Budapesten szinte egyedülálló lehetőségként - értékesítettük az épület I-III. emeletén található külön albetéten nyilvántartott A kategóriás irodákat ill. a földszinten található üzlethelyiségeket. A projekt 2015 év végére sikeresen lezárult, az épületben található ingatlanok értékesítésre kerültek.

Tovább a projekt oldalára
  • Harsánylejtő

BIF irodák

A BIF cégcsoport elsődleges profilja a saját tulajdonú irodaházainak hasznosítása és üzemeltetése. A portfóliónkba tartozó 10 irodaház a főváros központi kerületeiben találhatóak, többnyire A és B kategóriás épületek. Tulajdonosként és üzemeltetőként nagy hangsúlyt fektetünk a bérlőink elégedettségre és ezáltal ügyfeleink megtartására. Irodaházaink lefedik az irodapiac majd teljes spektrumát azonban mindegyik közös tulajdonsága a kiemelkedő lokációja.

Tovább a bérbeadó irodák oldalára