• Harsánylejtő

Harsánylejtő kertváros

A Harsánylejtő Kertváros Budapest legnagyobb kertvárosi fejlesztése. Az összesen 180 telekingatlanból álló 39 hektáros projekt a III. kerület egyik legszebb zöldövezeti részén, a Hármashatárhegy-Testvérhegy és Csúcshegy lábánál fekszik. Elhelyezkedéséből adódóan valamint a terület adottságainak figyelembevételével egy modern kertvárosi koncepciót képzeltünk el a területre, melynek megvalósulása folyamatban van. A közművesített és teljes infrastruktúrával ellátott I. ütem területén a telekingatlanok több mint 55%-a már értékesítésre került.

Tovább a projekt oldalára
  • Harsánylejtő

Castrum ház

A BIF csoport tulajdonában álló Castrum ház a IX. kerület egyik központi részén, a Duna partján, a Boráros tértől két perc séta távolságra található. A társasházként működő vegyes funkciójú épületben - Budapesten szinte egyedülálló lehetőségként - értékesítésre kínáljuk az I-III. emeleten található 70-120 m2-es A kategóriás irodákat. Az épület kiváló elhelyezkedése, exkluzív minősége valamint az irodaház által kínált szolgáltatások (24-órás recepció, fittness és wellness szolgáltatások, mélygarázs) biztosítják az értékesítés sikerességét és új vevőink elégedettségét.

Tovább a projekt oldalára
  • Harsánylejtő

BIF irodák

A BIF cégcsoport elsődleges profilja a saját tulajdonú irodaházainak hasznosítása és üzemeltetése. A portfóliónkba tartozó 10 irodaház a főváros központi kerületeiben találhatóak, többnyire A és B kategóriás épületek. Tulajdonosként és üzemeltetőként nagy hangsúlyt fektetünk a bérlőink elégedettségre és ezáltal ügyfeleink megtartására. Irodaházaink lefedik az irodapiac majd teljes spektrumát azonban mindegyik közös tulajdonsága a kiemelkedő lokációja.

Tovább a bérbeadó irodák oldalára