Egyéb ingatlanok

Rákóczi út - Luther ház

A portfóliónk egyik legkülönlegesebb ingatlana a Luther-házként ismert épület együttes, mely a főváros egyik legforgalmasabb részén, a Rákóczi út 57. szám alatt található. Az ingatlan belső udvarában található - egykor templomként működő - műemlék épület alagsor + 3 szintes és 2250 m2, melynek impozáns bejárata közvetlenül a Rákóczi út felől nyílik.

Az épület kiváló elhelyezkedése, könnyű megközelíthetősége valamint hatalmas egybefüggő terei miatt sokszínűen hasznosítható.


Fenyőharaszt Kastélyszálló

A Budapesti Ingatlan Nyrt. tulajdonában álló Fenyőharaszt Kastélyszálló Budapesttől mindössze 50 Km-re, Versegen található. A jelenleg négy csillagos szállodaként működő kastélyt Podmaniczky Levente építette 1868-ban, késő klasszicista stílusban. A korhű bútorokkal felszerelt, 26 vendégszobából és 4 apartmanból álló 2000m2-es épület, és a hozzá tartozó 13 hektáros park egész évben várja vendégeit.

A vendégek kényelmét és szórakozását a szállóban és közvetlen környezetében található szolgáltatások biztosítják. Az épületben medence, szauna, jakuzzi található, az aktív sportokat kedvelők részére a tekepálya, a biliárdterem használata valamint a parkban gyermek és felnőtt medence,  agyaggalamb lövészet, állatsimogató és a lovarda használata biztosított.