Irodaházak

Flórián Udvar: Épületünk 10.300 m² A kategóriás irodaterületet kínál Óbuda központjában, a Flórián téren. Az épület adottságait figyelembe véve és igazodva a bérlői igényekhez a hat lépcsőházból álló komplexumban nagy terekkel és belmagassággal rendelkező loft típusú irodák, valamint hagyományos elrendezésű irodaterületek kerültek kialakításra.

 

 

  


Bajcsy-Zsilinszky út: A Bajcsy Irodaház a belváros szívében, a Nyugati térhez közel található. A Jókai út felől is megközelíthető, több épületből álló irodaházban 20-300 m2 közötti irodák kerültek kialakításra, melyek 100%-ban hasznosítottak.

 

 

 

 


 


Victor Hugo utca: A XIII. kerületben található épületünk ad otthont Budapest legnagyobb internetcserélő központjának, a BIX-nek. Az ezáltal biztosított nagy sávszélességre tekintettel bérlőink többsége szerver hosting- ill. internet szolgáltatással foglalkozó vállalkozások. Az épületben kialakított szervertermeken túl 18-35 m2-es irodaterületeket kínálunk a központi elhelyezkedést és könnyű megközelítést preferáló ügyfeleinknek.

 

 

 


 


Bihari út: Az M3 Metró Ecseri úti megállójánál található ingatlan komplexumunk 3 épületrészből áll. A B épületben 6 szinten és mindösszesen 2865 m2- en kínálunk B kategóriás irodaterületet bérlőinknek. A cellás kialakítású irodaházban lehetőség van kisebb területek, szobák ill. komplett szintek bérlésére. Az épületkomplexum része a C épületrészben található Pest-Inn. szálloda, mely 74 db 3*-os szállodai szobával várja vendégeit. Az A épületben található 3 697 m2 alapterületű oktatási központ hasznosítási módja a bérlői igények függvényében fog véglegesedni.

 

 

 

 


Madách Irodaház: Társaságunk tulajdonában áll a Madách tér és egyben a város egyik legjellegzetesebb épülete. A műemlékvédelem alatt álló épület, jelenleg 4*-os szállodaként működik.

 

 

  


Városmajor utca: A Főváros budai oldalának központi részén, a Déli pályaudvarhoz közel található épületünkben hangulatos, B kategóriás irodákat kínálunk. A 3 épületből álló iroda komplexumban a Városmajor utcára és a belső udvarra, illetve a budai hegyekre is néző csendesebb irodák találhatóak 18-50m2 között.